Vem är Rong Liu? Dagisägare häktad för barnmisshandel efter att hon “dragit i huvudet och nacken” på en 3-årig pojke » TheNewsBig

Enligt de senaste erfarenheterna greps ägaren och chefen för ett daghemskollegium i Florida fredagen den 19 augusti 2022. Se greps efter att poliserna kom på att hon misshandlade ett barn på anläggningen. Gärningsmannen har erkänts som 51-årige Rong Liu. Det rapporteras att ställföreträdarna hade utrett fallet i två månader och fann att Liu var kroppslig misshandel mot ungdomar i hennes vård vid Children’s Land of Creativeness Academy i Odessa. Låt oss undersöka ytterligare detaljer om saken i artikeln nedan.

Rong Liu?  Daghemsägare hålls för barnmisshandel

Enligt detektiverna försökte Liu lägga ner ett barn för en tupplur och fortsatte med att kraftfullt trycka och dra ihop huvudet och halsen på den drabbade med handen. Genom att släppa ett pressmeddelande i ärendet uppgav sheriffen att damen sågs föra in vart och ett av hennes ben beneath barnets högsta kropp för att försöka hålla honom nere. Medan hon misshandlade barnet sågs den drabbade gråta och svänga med benen beneath hela händelsen.

Låt oss påpeka att den primära anmälan om att Liu misshandlade barnen på hennes dagis gjordes till polisen den 20 juni. Även om poliserna inte arresterade henne där och då, började de en utredning i ärendet för att söka upp om hon visserligen ska skyllas. Efter en två månader lång utredning fann de slutligen att hon har varit övergrepp mot barnen och på den grunden fängslade poliserna Rong Liu i fredags.

Rapporter bekräftar att kvinnan har anklagats för ett enda förtroende för övergrepp mot barn. Enligt placeringen av Children’s Land of Creativeness Academy är det ett familjeägt företag. Förskolan uppger på sin hemsida att dess filosofi är att de anser att ungdomar förtjänar en trygg, omtänksam, svår och berikande omgivning där ett barn verkligen kan känna sig värdesatt och njuta av sig själv. Källor uppger att Kenneth Boggs och Kelly Autry skrev in sin 3-årige son på vårdhjärtat i januari.

Efter ett halvår kontaktade paret sheriffen och namngav sin son som utsatt för övergrepp. Hillsborough County Sheriff Chad Chronister kallade anklagelserna sjuka och tillade att utredarna upptäckte att Liu antas ta itu med sina studenter grovt och hårt. Barnets mamma och pappa upptäckte beteendet från misshandeln av Judy. För further uppdateringar om ärendet, följ vår webbplats och få alla de senaste uppdateringarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.