Semifinalen börjar med Govinda Ji » TheNewsBig

Hej alla musikälskare, slutligen är din favorit och extremt efterlängtade sångaktualitetspresent “Famous person Singer 2” redo att få dig att känna dig överväldigad eftersom avsnittet den 27 augusti 2022 ger de överdrivna spänningsframträdanden som alla tävlande kan utföra deras framträdanden medan de satte eldstaden på scenen. Lika snabbt eftersom tiden går oräknat lyssnar man för att få en titt på de ytterligare åtgärderna. Som semifinalavsnittet är redo att avgöra de tävlandes förmögenhet beneath den värdefulla närvaron av B-Metropolis pärla Govinda Ji och Satish Kaushik.

Superstar Singer 2 Dagens avsnitt 27 augusti 2022 Uppdatering Semifinalen börjar med Govinda Ji

Det senaste avsnittet börjar, platsen där domarna och alla dagens tävlande välkomnar Govinda Ji och Satish Kaushik Ji på ett sådant sätt, för att få dem att verkligen känna sig överdrivna, brukar de dessutom specificera sina känslor i riktning mot dem alla genom att nämna att de aldrig någonsin sett en sådan värmehälsning i någon present utöver “Famous person Singer 2”. Deras ankomst ger värme och entusiasm till nuet, du kanske kan tänka på hur skulle det inte vara överdrivet och vilken typ av föreställningar som kommer att hända. Eftersom de tävlande måste spänna ryggen för att utföra sina framträdanden samtidigt som de bor lika mycket som alla förväntar sig.

Famous person Singer 2 Dagens avsnittsuppdatering

Sedan kommer den tävlande Sayisha och gör alla loopiga med hjälp av sin elektrifierande effektivitet när hon sjunger “Goriya Chura Na Mera Jiya”-låten, utan att uppvisa ens en enda brist eftersom hennes ord stämmer in på den metod de behöver. Till och med, Govinda Ji och Satish Kaushik klappar för henne genom effektiviteten när hon levde lika mycket som deras förhoppningar medan de sjunger låten utan att lämna observationens unika kontakt. Hon får till och med underbara komplimanger lika bra från domarna, beneath tiden ber hon Govinda att utföra tillsammans med henne i låten eftersom hon är ett fan av låten och dess dans.

Resten av törnen är tydliga av den tävlande Mani som kommer med den goda effusiven när han gör ett försök med “Oye Raju”-låten på en sådan otrolig metod att vi inte ens kunde informera dig. Han vinner centrum för det specifika företaget när de ger honom komplimanger genom att säga att han är en pärla i nuet, som är medveten om hur man kan med hjälp av anteckningarna om tiden för att upprätthålla den unika kontakten i nuet som är typ av underbar. Så missa inte att streama presenten på Sony Television vid rätt tidpunkt och håll ögonen öppna för additional data.

Superstar Singer 2 Dagens avsnitt 27 augusti 2022 Uppdatering Semifinalen börjar med Govinda Ji

Earlier articleWho was Alyssa Cahoon? 17-year-old Military Nationwide Guard Collapsed and Died Throughout Bodily Coaching

TheNewsBig is a Newest Trending and Entertaining Information Hub Portal. We offers knowledge on completely different classes without cost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.